Formą keičianti draskyklė su kamuoliuku

15,45 su PVM

Formą keičianti draskyklė su kamuoliuku – katės sukurtos veiklai: bėgimui, laipiojimui, pasaulio tyrinėjimui ir žinoma medžioklei! Nesugebėjimas kačiukui pakankamai mankštintis sukelia stresą, liūdesį kuris gali vesti ne tik prie ligų, bet ir prie išdaigų namuose, baldų bei turo sugadinimu. Štai kodėl buvo katėms sukurta formą keičianti draskyklė su kamuoliuku! Tai suteikia 100% pramogų ir skatina kačiuko aktyvumą. Formą keičianti draskyklė suteikia daug valandų užsiėmimo katėms, leidžia išnaudoti perteklinę energiją, bei išvengti nemalonių aibių namuose.

Formą keičianti kartoninė draskyklė su katžole, tai fantastiškas katės žaislas, kuris patiks kiekvienam murkliui! Greitai išskleidžiamas, tinka bet kuriuose namuose, o prireikus galima greitai jį suskleisti ir paslėpti spintoje ar po lova. Nemokamai prie formą keičiančios draskyklės katėms, pridedami kamuoliukas ir katžolė. Tai leis įveikti naujų žaislų baimę, bei suteiks jūsų augintiniu malonumą žaidžiant.

Forma keičianti draskyklė su kamuoliuku spurgytė yra puiki priemonė apsaugoti jūsų augintinį nuo viršsvorio, bei pirmoji natūrali pagalba skatinant katės aktyvumą, esant viršsvoriui. Priešingai nei kiti paprasti nejudantys žaislai, ši kartoninė kačių draskyklė su katžole, gali keisti formą, turi savyje judantį kamuoliuką, bei patinka katėms liesti.

Ar jūsų katė yra naikintoja? Forma keičianti draskyklė su kamuoliuku spurgytė buvo sukurta specialiai tam, kad patenkintų natūralų poreikį draskyti nagus, o jos ypatinga forma ir išdėstymas paskatins katę draskyti žaislą taip efektyviai, kad jai nebebus įdomu lysti prie sofos ar fotelių!

Forma keičiančios draskyklės su kamuoliuku viduje yra kamuoliukas su varpeliu, kuris stimuliuoja visus kačiuko pojūčius, sužadina susidomėjimą ir norą žaisti. Judantis, skambantis kamuolys žaisle  yra tikras malonumas jūsų augintiniui! Be linksmybių, žaislas stimuliuoja kates, jas lavina, taip pat gali būti naudojamas ant jo sėdėti ar miegoti!

Formą keičiančios kartoninės draskyklės katėms rinkinį sudaro

  • kartoninė formą keičianti draskyklė;
  • kamuolys skatinti jūsų augintinio smalsumą ir medžioklės instinktus;
  • dovanų katžolė, padėti jūsų augintiniu greičiau apsiprasti su nauju daiktu jūsų namuose, bei paskatinti žaisti – bus pridedamas kol pakaks likučių;

Draskyklės su kamuoliuku spurgytė matmenys:

  • 24 x 10 cm sulankstytoje būsenoje;
Vnt:
Kategorija:

Aprašymas

Formą keičianti draskyklė su kamuoliuku paskatins jūsų kačiuko vaizduotę. Kartoninė draskyklė pagaminta iš aukščiausios kokybės, tvirto ir patvaraus gofruoto kartono. Todėl galite būti tikri kad augintiniu patiks ją draskyti, o žaidžiant ir dūkstant ji visada minkštai nusileis ant jos.