Geliniai padeliai raumenų elektrostimuliatoriui 10 vnt.

19,36 su PVM

Geliniai padeliai raumenų elektrostimuliatoriui 10 vnt.EMS elektrostimuliatorių lipnios pagalvėlės skirtos atnaujinti prietaiso lipnų sluoksnį, kuris praleidžia eleketromagnetinį impulsą į raumenį. Raumenų stimuliatoriaus padukai skirti naudoti, kai senieji praranda sukibimą ir ima nelipti, taip pat prastai limpantys padukai praranda našumą elektros impulsų perdavime, todėl įrenginių naudojimas tampa ženkliai mažiau efektyvus. EMS elektrostimuliatorių gelinius padelius lengva pritvirtinti prie prietaisų skydelių, nes jų dydis ir lankstumas leidžia juos lengvai įtalpinti į jiems skirtą vietą. Rinkinį sudaro 10 vnt. EMS raumenų elektrostimuliatorių pagalvėlių, pagalvėlės išmatavimai: 6 x 4 cm.

Geliniai padeliai raumenų elektrostimuliatoriui specifikacija:

  • Medžiaga: silikonas, laidus elektroimpulsams
  • Matmenys: 6 cm x 4 cm
  • Vienetų skaičius rinkinyje: 10 vnt. (2 vnt. pakuotėje, 5 pakuotės)
Vnt:

Aprašymas

Bekvapiai lipnūs gelinių padelių elektrostimuliatoriams klijai

Gelinių padelių perdanga susideda iš 3 sluoksnių: sluoksnis polimerinių klijų, pasižyminčių stipriomis sukibimo savybėmis, bespalvis ir bekvapis, ir du apsauginiai sluoksniai, kad būtų lengviau išdėstyti perdangas ant įrenginio.

Kaip įdėti naują gelinę pagalvėlę?

Naujos pagalvėlės elektrostimuliatoriui montavimas yra labai paprastas ir užtrunka labai trumpai. Peržiūrėkite žemiau pateiktas instrukcijas paveikslėlyje, ir jau po akimirkos galėsite tęsti darbą su naujai limpančiu įrenginiu.

Elektrostimuliatoriaus pakaitinės gelinės pagalvėlės yra suderinamos su elektrostimuliatoriais (EMS) , kuriuose yra įmontuoti 6 x 4 cm matmenų lipnios sritys.