Bian akmuo “GUASHA” masažo technikai

48,40 su PVM

Bian akmuo “GUASHA” masažo technikai – Bian akmuo yra natūralus vulkaninis akmuo, nuo senovės žinomas Azijoje dėl savo nuostabių stangrinamųjų ir jauninančių savybių. Bian akmenys akupunktūrai buvo naudojami jsu prieš šimtmečius kinų medicinoje, dar prieš tai, kai šiam tikslui buvo plačiai naudojamos adatos (senoviniuose griuvėsiuose buvo aptikti Bian akmenys, datuojami 1000 m. pr. Kr.). Teigiama, kad Bian akmenys Žemėje atsirado prieš 65 milijonus metų, kai į Žemę atsitrenkė meteoritas. Akmenyse yra iki 40 mikroelementų, kurie gamina neigiamus jonus ir turi savybę kaupti šilumą. Trindami akmenį sukeliame ultragarsą, kuris teigiamai veikia mikrocirkuliaciją, ir padeda pašalinti iš organizmo toksinus. Dėl to audiniai atsinaujina, o organizmas apsivalo nuo limfos sąstingio.

Trikampės formos Bian akmuo puikiai priglunda prie masažuojamosios odos vietos, o užapvalinti kraštai ir skirtingų išlinkimų išsikišimai puikiai tinka masažuoti įvairias veido dalis. Banguotas Bian akmens kraštas puikiai tinka pamasažuoti zoną aplink akis ir burną.
Bian akmuo pagamintas iš natūralaus akmens, todėl atskiros detalės gali šiek tiek skirtis spalva, atspalviais ar matmenimis.

Bian akmuo – išmatavimai

  • Medžiaga: Bian akmuo
  • Ilgis: apie 9 cm
  • Plotis: apie 6 cm
  • Storis: apie 5 mm

Bian akmens naudojimas: veido masažui, Oshin, Gua Sha masažo technikoms, odos stangrinimui, geresniam kremų pasisavinimui į odą.

Vnt:

Aprašymas

Kas yra Oshin masažas?

Masažo metodas, vadinamas Oshin, yra Japonijoje šimtmečius žinoma technika, pagrįsta gilaus rankinio veido patempimo ir neįprastų Bian akmens savybių deriniu. Oshin technika naudojant Bian akmenis yra pagrįsta odos masažavimu naudojant Bian akmens plokšteles ir lazdeles. Bian akmuo, trinamas į odą, gamina ultragarsinius impulsus, kurie, prasiskverbdami į audinį, padeda pagerinti mikrocirkuliaciją ir pašalinti iš organizmo toksinus. Dėl to audiniai atsinaujina, organizmas apsivalo nuo limfos sąstingio.

Kada vartojamas Oshin masažo metodas?

Ošin masažu galima pagerinti kraujo ir limfos apytaką organizme bei iš jo pašalinti toksinus. Oshin technika puikiai tinka odos liftingo efektui pasiekti, taip pat giliam atsipalaidavimui ir audinių atpalaidavimui. Procedūros rezultatas – švytinti veido oda ir paaukštintas bei rafinuotas veido ovalas.

Kaip naudoti Bian akmenį Ošino masažui?

Ošino technika naudojant Bian akmenis – tai subtilių ir sklandžių judesių seka, skirta sumažinti veido, nugaros ir kaklo raumenų įtampą. Tolesniuose etapuose judesiai tampa stipresni, kad paveiktų giliuosius ir labiau įsitempusius raumenis. Visas masažas turi būti papildytas atpalaiduojančia muzika ir aromatiniais eteriniais aliejais, kad būtų užbaigtas juslinis potyris.