GUASHA JADEIT nefrito plokštelė, veido masažuoklis

5,44 su PVM

Nefrito plokštelė veido masažuoklis yra puiki priemonė sustiprinti veido serumų, natūralių aliejų ir kremų poveikį. Masažas naudojant Guasha nefrito plokštelę tepant kosmetiką pagerina jos absorbciją ir sustiprina maistinių medžiagų poveikį odai. Kasdien naudojant nefrito veido masažuoklį matomi rezultatai pasiekiami jau po kelių savaičių reguliaraus naudojimo.

Vnt:

Aprašymas

Nefrito plokštelė veido masažui

Natūralus nefrito akmuo šiandien naudojamas bioterapijoje dėl daugybės naudingų savybių. Apsupimas nefrito daiktais leidžia išlaikyti ilgaamžiškumą, įveda kūno funkcionavimo pusiausvyrą, leidžia atsipalaiduoti, išlaiko energijos balansą ir užtikrina harmoniją. Kai kurių nuomone, šis akmuo pritraukia sėkmę, stiprina draugystę ir lojalumą.

GUASHA JADEIT AKMENŲ plokštelė Azijos grožio ir jaunystės paslaptis

  • Matmenys: apie 7 x 5 cm
  • Medžiaga: Natūralus Jade Jade
  • Spalva: žali atspalviai (spalva gali skirtis nuo pavaizduoto paveikslo dėl to, kad kiekvienas akmuo yra natūraliai suformuotas ir unikalus)
  • Naudojimas: masažui aplink akis, nosį, burną, skruostus, kaktą, smakrą, kaklą, rankas, krūtis

Masažas su nefrito veido masažavimo plokštele Guasha

Masažą pradedame nuo viršutinių veido dalių. Masažuokite paveikslėlyje nurodytomis rodyklių kryptimi.

  1. Oda po akimis
  2. Raukšlės tarp antakių
  3. Raukšlės tarp antakių
  4. Kaktos sritis
  5. Akių vokai
  6. Lūpų raukšlės
  7. Nasolabialinės raukšlės
  8. Smakras
  9. Oda aplink burną
  10. Burnos kampai

Vedame plokštelę nuo veido centro į šonus – ji efektyviai masažuoja limfą po oda. Kiekvieną veido dalį masažuojame nuo 5 iki 10 kartų. Masažuokite kaklo odą iš apačios į viršų link smakro.

Plokštelės paviršių geriausia nuvalyti vandenyje suvilgytu medvilniniu audiniu. Taip pat rekomenduojama, kad masažuoklis būtų apšviestas saulės spindulių kas kelias savaites. Tokiu būdu akmuo atgaus švytėjimą ir energetines savybes.

Nefrito veido masažo plokštelės rinkinį sudro

  • Viena GUA SHA Jadeit nefrito plokštė